Om

I snart 30 år har Delfinen vært en familie drevet bedrift. Med både restaurant, pub og overnatting. I 2018 er tiden inne for at neste generasjon overtar bedriften – med et helt nytt konsept. 1 Oktober presenteres Kontrast Bar & Restaurant sitt konsept for verden, men enda er det en lang vei å gå med oppussing før vi er klar for åpning av dørene. Gamle Delfinen skal få seg et ganske så stort ansiktsløft, og dere skal få være med oss på reisen her på Facebook frem til åpningsdagen!

Vi skal selvfølgelig fortsette i samme bane som Odd Olav Knedahl har gjort i alle år, bare i en enda bedre versjon! God og varierende matmeny til en billig penge, kylling og asiatisk aften, catering, julebord, begravelse, overnatting og utleie til lag og foreninger. I baren kan du komme for å slå av en prat og nyte god drikke fra vår spesielle bar meny – gjerne kombinert med lett finger mat.

Som turist eller spesielt interessert tar vi deg gjerne med på fjellturer. Kanskje ønsker du å gå i Monsens fotspor? Liker du å fiske eller sette krabbeteiner, tar vi deg gjerne med på dette også. Ønsker du å oppleve nordlyset på en spektakulær måte, tar vi deg med til Mårsund hvor du kan bade i Jacuzzi med utsikten til storhavet og lofotfjellene med himmelen og nordlys så langt øyet kan se.Sist men ikke minst – vi setter gjerne sammen en helt egen helaften for lag og foreninger, arbeidsgjengen, venneflokken og kjærestepar <3

Velkommen til oss på Kontrast Bar & Restaurant!

 

 

Utleie av rom:

Kontrast har 6 utleie rom…..


 

 

Catering:

Vi tar også i mot bestilinger av mat ……


 

 

Selskap / Konferanser:

Vi tilbyr selskap, møter og konferanse ….


Kontrast Bar & Restaurant AS                             Bøveien 432, 8470 Bø i Vesterålen